Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sell (FB)

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co warto sellac? S.14 Sprzedawac Ryby malze czy perly? Jest sens otwierac? Prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy jakos to sprawdzali. Nie zlajkuje posta "Ja to bym" czy tez "Ej chyba mi sie wydaje ze tak by bylo lepiej"... Propozycje poparte doswiadczeniem prosze ;)

Opublikowano

Problem w tym ze rybki dlugo sie sella a w tym czasie mozna by bylo ich wylowic cala mase i miec w najlepszym przypadku nawet perly. Poza tym bardzo slabo schodza ludzie ich nie kupuja..

Opublikowano

Zależy też jaki serwer. Jeśli starsze to najbardziej opłacalne są perły, ale na takim Solarze to małże.

Wszystko zależy od szczęścia. Jak grałem na PL to dobry zysk miałem z małzy, ob było duże zapotrzebowanie.

Opublikowano

Ja osobiście zawsze otwierałęm i niezbyt mi szczeście dopisywało.

Lecz dużo także zalezy od karmy.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

a ja ci powiem ze ryby :P "Problem w tym ze rybki dlugo sie sella a w tym czasie mozna by bylo ich wylowic cala mase" zaloz 2gie konto jako sklep a tym lowic :P

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Małże najlepiej sprzedawać, bo na drop perły z małzy dużych szans nie masz.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ja ci polecam otwierać rybki ponieważ raz się trafi 20 małży raz 0

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Ja tam zawsze sellałem małże :D Raz mi się otworzyła przypadkiem bo myszka źle działała i biała perła ;)

kuzyk2.png
Opublikowano

ryby otwierasz małże sprzedajesz po 1 ryby słabo schodzą po 2 szansa na małż z ryby jest dużo większą niż na perle z małży których w ogóle nie opłaca się otwierać zwłaszcza teraz gdy pereł jest dużo w grze. otwieraj ryby sprzedawaj małże

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm , jeżeli używasz FishBot'a to oczywiście ustaw sobie opcje automatycznego zabijania rybek , i zostaw go na nockę (FishBota), na następny dzień będziesz miał kilka małży , a ryby okropnie trudno się sprzedaje .. ;x .

Sam tak robiłem dopóki nie dostałem Bana <3 , na szczęscie na konto 100%na fisha :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...